news_teaser_11302_nord-logo-95-130

2 for lite i Stavanger

Nord møtte opp med et godt pågangsmot i Stavanger, men problemet var at det ikke var nok pågangsmot.

Kampfakta:

SIF kunstgress

Dommer: Rune Røyland, Hovsherad

Gule kort:
Joakim Vier ( SIF )
Stian Erland ( SIF )
Ørjan Andreassen ( NORD )
Son ( NORD )

Mål:
36 min: J.Vier scorte på straffe ( SIF ), 1-0
65 min, Magnus Bjelland ( SIF ), 2-0
81 min, Bjarte Aarsand ( Nord ), 2-1
90 min, Sander Oaland ( SIF ), 3-1

Tilskuere: ca 30.

Mye frem og tilbake
SIF holder trøkket oppe i starten av kampen, men dette vil ikke Nord ha noe av, og slår dermed til. Etter litt over 10 minutters spilt er det nå Nord som har tatt over kontrollen, og har flere muligheter mot mål.
Etter dette er det mye frem og tilbake med ballen. Begge lagene kjemper iherdig om ballen, men det er en 50/50 ball besittelse. Etter 35 minutters spilt får SIF ett frispark fra ca.20 meter. Nord setter opp en mur, og klarer og stoppe frisparket til SIF, men uheldigvis med en hands innenfor 16 meteren. Det blir dermed dømt straffe til SIF. Joakim Vier som tar straffen til SIF, lar denne muligheten komme laget sitt til gode. Han skyter straffen, men keeper Rolf Nesheim til Nord velger rett hjørne og slår ballen ut. Dette vil ikke SIF sin spiller Joakim Vier finne seg i og deise returballen rett i mål. Stillingen er nå 1-0.
Det skjer ikke noe særlig mer i kampen, men etter 1.omgang har Nord tatt seg godt inn og kan si de er ”vinnere” etter 45 minutters spill.

Noen skjerper seg

Selv om Nord spilte knapt så best i 1 omgang, trenger ikke dette nødvendigvis å gjelde for 2.omgang også.
Etter bare noen få minutter spilt i 2 andre omgang har SIF hatt ballen mest og kontrollerer meste parten av spillet. Nord har byttet keeper i 2 omgang og satt innpå 16-år gamle Johannes Kjetland som spiller en meget bra 2.omgang for Nord. Etter 25 minutter spilt i 2 omgang griper SIF en av de mange sjansene sine og scorer inn 2-1 målet. Det er spiller nr 8, Magnus Bjelland som scorer målet for SIF. Men selv om SIF styrer en del av kampen, lar ikke Nord seg stoppe for det om. De har en del scorings muligheter som de helt klart burde score på utover 2.omgang. I det 81. Minuttet scorer Bjarte Aarsand  1-2 reduseringen for Nord. Kampen er altså ikke over for Nord, enda.SIF punkterer kampen med sitt 3-1 mål i det 90.minutt. Det var da spiller nr 4, Sander Oaland som scorte et fantastisk mål fra en 30 meter.

Spillerbørs Nord 20.09.10 mot SIF
1.    Rolf Nesheim – 5
13. Bjarte Aarsand – 4
3. Dennis Tiedke – 3
5. Tor Arne Cye Bårdsen – 3
6. Vegard Stange – 4
8. Per Eirik Gjesdal – 3
10. Son Huynh – 5
7. Ørjan Andreassen – 5
18. Espen Grønås – 2
4. Daniel Grønås -4
11. Quang Huynh – 4
21. Simon Balm – 5
12. Johannes Kjetland – 5