news_teaser_11281_skuffet

Bortekamp som avgjør

Skjold spiller kanskje sin viktigeste kamp så langt i sesongen i dag.

TV Haugaland sender hver mandag en direktesendt 3.divisjonskamp, i dag spilles derimot alle kampene i Stavanger. FKH2 skulle egentlig ha hjemmekamp mot Staal Jørpeland, men på grunn av at FKH sin kamp mot Lillestrøm ble flyttet til i dag spilte FKH2 i stedet på fredag.

Skjold og Nord skal spille kamper i stavangerområdet denne mandagen, det blir derfor ikke sendt 3.divisjonskamp direkte i kveld. Der venter Sandnes Ulf 2 og Stavanger 2. Resultatet mellom Sandnes Ulf 2 og Skjold er meget viktig med tanke på tabellsituasjonen. Vinner Skjold klatrer de helt opp i ryggen på Ulf 2 og alle de 4 lagene under vil være med i kampen om 5. og 6. plassen.

Høydepunktene fra de to kampene ser du her på lokalsport.no.

5. Sandnes Ulf 2              20     35     
6. Åkra                            21     33    
7. Vedavåg Karmøy          21     33
8. Skjold                          20     32