Vea best i medvinden!

Vedavåg sikret seg sin andre seier på rad da Randaberg 2 blei sendt hjem med 3-0 i bagasjen.

Kampfakta:
Sletten Stadion

Vedavåg – Randaberg 2  –  (1 – 0)

15 min  1 – 0      Finn Tore Hetland
54 min  2 – 0      Andrè Helland
77 min  3 – 0      Håvard Eriksen

Gult kort: Andrew Duthie, Glenn Ivan Pedersen , Randaberg, Kenan Muminovic, Johan Langåker, Vedavåg.
Tilskuere:  54

Randaberg stilte med flere spillere med førstelagskamper for året da de gjestet Sletten stadion fredag kveld. Så alt skulle tilsi at det ville bli en jevn kamp, en som Vedavåg måtte vinne for å holde liv i målet om å overleve i årets 3. divisjon
Kampen startet jevnt på Sletten. Tross kraftig medvind klarte ikke Randaberg å sette Vea under press og sjansene uteble for begge lag. Det gikk hele 15 min før det skulle skje noe av betydning. Vedavåg fikk tildelt et frispark ute på høyre side. Kjell Flotve får stusset ballen videre, og midtstopper Finn Tore Hetland gir Vedavåg 1-0. Det ryktes at målet burde vært annulert for offside.
Omgangen var preget av den kraftige vinden, og det gjorde til at både finspillet og sjansene uteble.
Da 2 omgang startet viste det seg fort at Vedavåg skulle klare å utnytte medvinden bedre enn Randaberg gjorde i første. Høyt press resulterte i flere sjanser til hjemmelaget, og det var fult fortjent da Andrè Helland satte inn 2-0 etter en fin prestasjon .
Randaberg hadde lite å by på i denne omgangen, likevel skulle de få en stor sjanse da forsvaret til Vedavåg blir stående for høyt etter et balltap på midten. Skudnesbuen Instanes blir spilt fint i gjennom i bakrom, og kommer alene med keeper Nyland. Nyland gjør en fantastisk redning, og får slått til corner. En god inngrepen av unge Nyland.
Resten av omgangen skulle det bare dreie seg om Vedavåg, Etter 76 min blir Håvard Eriksen byttet inn for Gunnar Svela. Han skulle bare bruke minuttet på å sette inn 3 – 0, og dermed sikre Vedavåg 3 poeng. Målet kommer etter et langt utspill fra Nyland som Haarvik får stusset igjennom til Eriksen. Han gjør ingen feil alene med keeper.
Med dette resultatet henger Vedavåg fortsatt godt med i kampen mot Åkra og Skjold om den viktige 6.plassen.
Johan Nyland 6
Kjell Flotve 5
Finn Tore Hetland 7
Henning Kristoffersen 6
Chistopher Alcock 5
Kenan Muminovic 5
Andrè Helland 6
Johan R. Langåker 6
Hans Olav Simonsen 6
Michael Haarvik 6
Gunnar Svela 5
Håvard Eriksen –
Bjarne Kallevik –
Eirik Aksnes –
Dag Eirik Einarsen –