Serielederen ble for sterke for FKH rekruttene

Staal Jørpeland viste hvorfor de er serieledere mot FKH rekruttene. Dødlig effektive foran mål, og tette bakover.

Kampfakta:

 

FKH 2 – Staal Jørpeland 0-2 (0-1)

14 min 0-1 Arne Dalhaug

58 min 0-2 Arne Dalhaug

 

I en sjansefattig kamp var det Staal med Arne Dalhaug i spissen som var mest effektive foran mål. Stål startet kampen best og hadde to gode sjanser før det var spilt ti minutter. Etter 14 minutter får Staal corner, og Arne Dalhaug trekker det lengste strået når han får kranglet ballen inn til 0-1, i favør bortelaget. Etter dette kommer FKH mer inn i kampen, men uten og produsere de store sjansene. Dermed går lagene til pause på stillingen 0-1. Etter pausen starter FKH klart best og er aggressive de første minuttene, dette resulterer i to store målsjanser. Etter at FKH har fått hevet seg etter første omgang, skal de få et lite slag i trynet når Arne Dalhaug blir spilt nydelig gjennom etter 58 minutter, og setter ballen sikkert i mål. Dermed sto det 2-0 til bortelaget, som kontrollerte resten av kampen, og vant komfortabelt 2-0.

 

Spillerbørs

 

Lars Øvernes 5

Allan Olesen 4

Rok Elsner 4

Aleksander Nilsen 4

Espen Saghaug 3

Kristoffer Haraldseid 4

Juska Savolainen 5

Erlend Gror 4

Simon Gror 4

Eirik Ulland Andersen 4

Ugonna Anyroa 4

 

Andreas Tomren 4

Fredrik Delikås 4