news_teaser_11121_vard-logo-260x80

Sjansesløseri av Kopervik

Kopervik brant flere store sjanser mot Vard. Dermed ble det 0 mål og 0 poeng til bortelaget.

Kampfakta:

Vard – Kopervik 2-0 (1-0)
34.min 1-0 Oddbjørn Skartun
56.min 2-0 Oddbjørn Skartun
Gule kort: Roger Jakobsen, Leif Johan Johannesen, Tom Andre Hauge

Sist lagene møttes ble det delt ut et rødt kort og Glenn Helge Thomsen ble fraktet til sykehus etter et alvorlig benbrudd. Like dramatisk ble det ikke i dagens oppgjør.

Vard var favoritter, men det var gjestene fra Kopervik som skapte de største sjansene. Likevel var det Vard som tok ledelsen. Kopervik mister ballen i midtbaneleddet. Rødtrøyene kontrer. Ballen ender tilslutt opp hos Oddbjørn Skartun som setter ballen i mål etter 34 minutters spill.

Etter skåringen overtok Vard mer og mer, og var nær ved å øke ledelsen like før pause.

På en regntung Haugesund stadion viste vertene at de bestemte. 2. omgang startet med et massivt Vardpress. 56 minutter ut i kampen lykkes Vard da Oddbjørn Skartun kommer alene med Rune Solhaug. Avslutningen plasseres sikkert i nettaket bak Solhaug.

Kopervik hevet seg betraktelig etterhvert, og laget produserte flere gigantsjanser foran Helge Sandvik. Mål ble det imidlertid ikke. Vard vinner kampen 2-0.

-Når vi ikke skårer på de sre sjansene vi produserer har vi kun oss selv å takke, sier en skuffet Kopervikkaptein Ingvar Karlsen til Lokalsport.no Kun seks kamper gjennstår av årets sesong og Kopervik ligger helt sist i avdelingen. Likevel er Karlsen optimistisk.

– Vi gjør en god kamp, men skårer ikke. Det er fremdeles mange poeng igjen å kjempe om, sier Karlsen.