news_teaser_10821_lokalsportmobiler-260x130

Lokalsport.no på mobil

Nå kan du lese nyheter og se høydepunkter fra de lokale fotballkampene på din mobil.

Iphone og andre smartphone telefoner kan nå brukes til å se høydepunkter fra kamper, og lese nyheter. Det eneste du gjør er å gå inn på lokalsport.no med mobiltelefonen. Legg til bokmerket på skjermen din og du har en enkelt snarvei til lokalsport.no.

– Dette er et tilbud til en stadig økende gruppe mobilbrukere. Fordelen med denne applikasjonen er at den ikke bare virker på Iphone, men også på andre smarttelefoner, sier redaktør Frode Nygaard. – Video på mobiltelefon er i stadig utvikling, og vi har gjennom et tett samarbeid med Anagram og Sysco utviklet et system som gjør at det er mulig å se høydepunkter fra kampene, sier Nygaard.

I tillegg til at applikasjonen kan brukes på mange mobiltelefoner, er den også klargjort for bruk på Ipad.

VI håper mange vil benytte seg av tilbudet til lokalsport fremover, både på tradisjonell web, men også på mobiltelefon, sier en fornøyd Nygaard.