Gigantisk snuoperasjon av Haugar

Alt så håpløst ut for Haugar da de nærmest ut av intet plutselig tryllet fram en kolossal sluttspurt. 0-2 ble snudd til 3-2 i en gigantisk snuoperasjon mot Djerv 1919.

 Kampfakta

4. divisjon

Djervbanen

Djerv 1919 – Haugar 2-3 (0-0)

56. min. 1-0 Anders Høyum

75. min. 2-0 Anders Høyum

79. min. 2-1 Ajdin Brakic

85. min. 2-2 Emir Hopovac

88. min. 2-3 Dino Brakic

Gult kort: Alf Inge Olsen, Djerv 1919

Dommer: John E. Flengstad, Falkeid

Tilskuere: 40

 

Tekst: Alf Henden


– Det er sånne kamper som avgjør sesongen, sa en meget tilfreds Haugar-trener Terje Osmundsen etter kampen. Da hadde han nettopp fått oppleve elleville gledescener fra spillerne. Venstreback Vidar Sæle Dalen var blant dem som jublet mest for seieren.

– Dette smakte. Men opprykket på Leirvik for noen år siden var enda større, mente Vidar som aldri kan få nok av opprykk. Denne gang bør han gi blomster til Dino Brakic som scoret seiersmålet på kampens flotteste angrep. Takket være den scoringen er det liv i håpet for nok et Haugar-opprykk. Djerv 1919 lå svært godt an til å vanskeliggjøre nettopp det.

– Alt virket trygt og greit. Vi ledet 2-0, men ble etter hvert engstelige. Et eksempel på hvorfor vi har klisheen om at 2-0 er en farlig ledelse, sa en skuffet, men fattet Djerv 1919-trener Tor Martin Hegrenes. 1. omgangen på Djervbanen var meget svak og kjedelig. Etter pause steg temperaturen i takt med scoringene. De ble det altså fem av. Den siste ble helt avgjørende for både kampen og resten av sesongen.