En bra begynnelse som kan forsette

Skjold har hatt en strålende begynnelse av høst-sesongen, men det gikk ikke like bra på Sola.

Kampfakta:

Sola Stadion

48 min Olav Espedahl 17
68 min Ole Theodor Berthelsen 14

Dommer: Jan Øyvind Ulset, Hundevåg

Gule kort:

Tilskuere: 35

Skjold har hatt en strålende begynnelse på høstsesongen, med to utrolige seirer mot SIF rekr og Sandved. Med en statistikk på 13-3 i mål forskjell virket dette lovende før kampen mot Sola.

I første omgang virket dette som en spennende og lovende kamp. Skjold startet kampen veldig bra og de spilte offensivt. De jaget ball og midtbanen hadde i grunn full kontroll. Dette varte bare til Sola scoret sitt første mål i kampen. En 1 mot 2 situasjon der Olav Espedahl kom seg forbi midtstopper duoen til Skjold og til slutt lobbet ballen elegant over keeper Askeland.
Etter en 1.omgang som var mye frem og tilbake var det Sola som sto sterkest etter 45 minutter og ledet 1-0 på hjemmebane.

2.omgang startet med et friskt mot, fra begge lag. Men det var Sola som både startet og avsluttet 2.omgang med et skikkelig pågangs mot. Sola startet veldig offensivt og holdt det gående gjennom hele omgangen. Skjold sitt mannskap begynte og bli slitne og det ble mye knuffing utpå banen. I det Sola fikk et friskark fra ca.40 meter kom dagens andre scoring. Sola utnyttet frisparket slik et frispark skal utnyttes, Ole T Berthelsen skøyt et vakkert frispark i venstre kryss og hjemmelaget ledet 2-0.
Etter 2-0 målet punkterte Sola hele kampen. Skjold IL gikk skuffet av banen, tross at de gjorde en god innsats.
– Sola ligger trossalt på 2 plass i serien og jeg synes vi spilte en bra kamp. Vi jobbet bra, og innsatsen kan ingen si noe imot, men det ble et tap vi må lide med men det tar vi igjen neste kamp, sa en litt skuffet trener Rune Lothe til Lokalsport.

Snorre Askeland – 5
Kristian Askeland – 5
Bjørnar Hompland – 5
Petter Sørensen – 4
Øyvind Stakland – 6
Hans Christian Risanger – 6
Jan Einar Frøland – 4
Are Søderlund – 6
Vadim Petrenko – 7
Øivind Hompland – 7
Espen Helgeland – 5