Personlige feil ødla for Nord

To personlige feil første til to baklengs. Dermed ble det null poeng for Nord i kveldens kam mot Sandnes Ulf´s rekrutter

Et forsterket Sandnes Ulf ble en vanskelig nøtt å knekke for et Nordlag som allerede er fortapt i 3.divisjon. Hele sju spillere fra A-lagsstallen stilte til start for Sandneslaget, som dominerte banespillet i 90 minutter.

For det var gjestene fra Sandnes som skapte de største sjansene på Nord stadion. Anført av en meget godt Lennox Lanu Lanu rullet laget opp angrep etter angrep. Takket været en svært solid sisteskanse i Rolf Nesheim, holdt hjemmelaget buret rent de første 45 minuttene.

2. omgang startet på samme måte som de første 45 minuttene. Gjestene rullet over hjemmelaget, og allerede etter 40 sekunder ut i omgangen måtte Nesheim i aksjon med en praktfull redning. Til tross for total dominans av banespillet måtte gjestene vente helt til det var spilt 65 minutter før de lyktes med å sette ballen i mål. Bjarte Aarsand feiler på et Nordfrispark og ballen går til en motspiller. Gjestene satte full fart fremover. Ballen ender tilslutt opp hos Lennox Kanu Kanu som alene med Nesheim setter ballen i mål.

Nord hevet seg noe etter skåringen, og klarte å produsere noen sjanser foran Thomas Haugland i gjestenes mål. 80 minutter ut i kampen setter Nesheim spillet raskt igang. Hjemmelaget kontrer fint og kommer i overtall. Ballen ender tilslutt opp hos Lars Morten Lie som utligner til 1-1.

Men med et poeng i lomma svikter det igjen for hjemmelaget. Lars Morten Lie mister ballen på midtbanen to minutter før full tid. Sandnes Ulf slår kontra. På bakre stolpe dukker Daniel Augenstein opp og avgjør kampen til gjestenes fordel.

Spillerbørs:

Rolf Nesheim     7

Bjarte Aarsand   5

Dennis Tiedke    5

Tor Arne Lye Bårdsen  5

Vegard Stange   5

Lars Morten Lie   6

Ørjan Sørhus   4

Son Huynh    6

Quang Huynh   4

Espen Grønås   5

Martin Lillesund   5