Varddominans på stadion

Vard dominerte totalt mot Ålgård på Haugesund stadion. Tre mål på fem minutter avgjorde kampen før halvtimen var spilt.

Kampfakta:


Vard-Ålgård 4-1 (4-0)


20 min 1-0 Oddbjørn Skartun

21 min 2-0 Oddbjørn Skartun

25 min 3-0 Alexander Stølaas (str)

45 min 4-0 Daniel Grønnin ( selvmål)

76 min 4-1 Bjørn Erik Vaksdal

Vard var best i alt mot Ålgård i kveldens seriekamp på stadion. Selv om gjestene yppet seg i starten tok Vard mer og mer over. Etter 20 minutter får Oddbjørn Skartun muligheten fra tre meter., og sender vertene i ledelsen. Vard vant ballen tilbake etter at Ålgård hadde tatt avspark og gikk rett i angrep. Igjen ordnet Oddbjørn Skartun et mål.

Vard spilte tidvis god og leken angrepsfotball, og i det 25. minuttet blir Alexander Søderlund felt av Ålgård-keeperen. Alexander Stølaas er sikker fra straffemerket og legger på til 3-0.

Etter fem fartsfylte minutter roet kampen seg ned noe. Likevel skapte Vard flere store muligheter foran Ålgård sin keeper. På overtid av første omgang prøver en Ålård forsvarer å klarere ballen etter et innlegg. Ballen ender i mål, og rødtrøyene kunne gå til pause med 4-0.

2. omgang ble en ren transportetappe for hjemmelaget. Vard beholdt initiativet i kampen, men Ålgård var mer med i spillet. Etter 76. minutters spill får gjestene uttelling, da Bjørn Erik Vaksdal setter ballen i mål bak Helge Sandvik. Vard sin seier var aldri truet, og laget vant en fullt fortjent trepoenger.