news_teaser_10521_logo-95x130

Kopervik tok meget viktige poeng

Det var ingen tvil om hvor de viktige poengene skulle havne da Stavanger gjestet Åsebøen og Kopervik i varmt august-vær.

Kampfakta:

Åsebøen

30 min. 1-0 Ingvar Karlsen (straffe)
45 min. 2-0 Roy Roaldsøy

Dommer: Cosmin Dima, Ferkingstad

Gule kort: Roger Jakobsen, Kopervik. Alexander Baardsen, Håkon Engelund, Preben Erland, Stavanger.

Tilskuere: 40

Avhengig av poeng
Det var duket for en meget viktig kamp for begge to lag involvert. Kopervik behøvde tre poeng, Stavanger behøvde tre poeng for å holde de to andre nedrykkskandidatene, Fram Larvik og Kopervik bak dem. Ingen av lagene hadde lyst og ikke minst råd til å tape poeng i bunnstriden.

Poengene ble derimot avgjort i løpet av første omgang.

Gjestene hang brukbart med fra start og kom til noen halvsjanser. Vertenes keeper Rune Solhaug tok det meste og la for dagen en bra innsats sammen med et fungerende forsvar.

Dommer i fokus
Etter 30 minutter kom også dommer Cosmin Dima i fokus etter at han gav hjemmelaget en straffe på grunn av hands i etterkant av en situasjon utenfor 16-meteren. Her følte Stavanger sine utvalgte og trener, Oddbjørn Fiskå, seg snytt. Fiskå var meget misfornøyd og ble bortvist fra benken.
– I dag var dommerene fryktelig dårlig, ikke bare hoveddommer, mente Fiskå.

Han tok selv kritikk for bortvisningen.
– Jeg tar selvkritikk når det gjelder bortvisningen, jeg burde ha holdt meg unna bråk, bekreftet Fiskå.

Ingvar Karlsen tok ansvar og forsvarspilleren satte straffen iskaldt bak Stavangers keeper Christoffer Midbøe Lunde. Dermed sto det 1-0.

Resten av første omgang var preget av mye sliting og lite fint spill. På overtiden av første omgang ble det derimot fine tendenser. Roy Roaldsøy ble spilt igjennom og vertene økte til 2-0 på et gunstig tidspunkt.

– Skikkelig slitekamp

I andre omgang startet gjestene friskere. Treverket bak Rune Solhaug fikk kjørt seg en rekke ganger, men vertene fikk avverget gang på gang.

Ellers var omgangen en kjedelig affære, og undertegnede samt tilhørende måtte konkludere med at Kopervik skaffet seg tre meget viktige poeng i bunnstriden, mens Stavanger nok tenker over forspilte sjanser på vei hjemover til Siddisland.

– Det var en skikkelig slitekamp, men 2-0 seieren er fortjent, mente Kopervik sin assistentrener, Odd Fjelkårstad.

– Vi har fremdeles troen på at vi kan klare å unngå nedrykk, håpet er fremdeles ikke ute og vi har tatt mye poeng i det siste, sa en blid Odd Fjelkårstad til Lokalsport.