7 baklengs for Åkra

Et effektivt Staal lag hadde få problemer med å ta tre nye poeng i kampen om opprykk

Kampfakta:
Åkra Stadion
3 min.   0-1 Sigve Kleppa Christensen
28 min. 0-2 Eirik Jøssang
38 min 0-3 Øyvind Alsvik
48 min. 0-4 Sindre Fjelde
68 min. 0-5 Lars Edvard Danielsen
76 min. 0-6 Eirik Jøssang
82 min. 1-6 Helge Tønnes Langåker
87 min. 1-7 Sigve Kleppa Christensen
Dommer: Erlend Dalaker
Åkra trener Bengt Førland forventet naturlig nok en tøff kamp da topplaget Staal gjestet Åkra fredag kveld. I surt høstvær kunne ikke startet vært verre for et Åkra lag som manglet flere spillere fra forrige ukes kamp mot Nord. Allerede etter tre minutter satt den første ballen i mål bak en sjanseløs Rune Steensnæs i Åkra målet.
Etter scoringen skulle Åkra komme mer med i kampen. Flere cornere og sjanser ble produsert med dessverre for hjemmelaget ble det ingen uttelling. Etter en forholdsvis jevnspilt første omgang var det derfor en slagent Åkra lag som gikk til pause på stillingen 0-3.
Andre omgang begynte dessverre ikke noe bedre for Åkra. Etter tre minutt spill stod det 0-4 i målprotokollen. En skulle kanskje tro at Staal ville roe aggrisiviteten noe ned når de ledet såpass, men den gang ei. I medvinden kjørte Staal over Åkra i 2 omgang, og de gav seg ikke før det stod 1-7. Et trøstemål er ofte en mager trøst, men målet i dag var en skikkelig godbit av evigunge Helge Tønnes. Et kanonskudd fra 25 meter med strak rist var skuddet utagbart for Staals keeper. En skulle kanskje tro at dette gav hjemmepublikummet mest å juble for i denne kampen. Sant skal sies at stemningen ble enda bedre da Åkras reservekeeper Anders Mannes fikk 4-5 minutt som spiss!
Staal vant fortjent på Åkra, men topplaget var dødelig effektive. Et sikkert kjennetegn på et topplag! Staal spiller kvalifisering til 2 divisjon senere i høst, noe annet vil være en stor overraskelse!
Spillerbørs:
Rune Steensnæs           5
Tim Batigov                   4
Ronny Warholm            5
Andreas Rasmussen     4
Espen Jackobsen           3
Tore Hovland                 3
Paul Arthur Aanensen 4
Morten Aarvik                4
Marcel Espejo                5
Jostein Hauge                3
Geir Tharaldsen             4
Benyttede innb.:

Thomas Risdal               3
Jonas Finne                    4
Eivind Høvring               4
Helge Tønnes Langåker –
Anders Mannes             –