news_teaser_10361_soderlund-95x130-2

SIF 2 hadde lite å by på!

Askeland & Søderlund sørget for en solid seier til Skjold, dermed er Skjold for alvor med i kampen om å overleve i 3. divisjon!

Etter en overlegen hjemmeseier forrige uke og hele 7 scorede mål, lurte nok de fremmøtte på Grinde Stadion om ”de gule hegrene” kunne fortsette fremgangen de har vist de siste kampene. Trener Rune Lothe gjorde kun en forandring fra forrige kamp, keeper Snorre Askeland var tilbake mellom stengene.
Det skulle raskt vise seg at det unge SIF laget skulle få mye å henge fingrene i. Midtstopper Askeland som for tiden vikarierer som spiss, gjorde ekte hat-trick før stadionuret viste 15 min. Spesielt det andre målet var lekkert utført da Askeland vender fint opp på 20 meter og skrur ballen rundt keeper.

Like før pause gjør Søderlund det meste selv og setter inn Skjolds fjerde mål for dagen via stolpen. Dermed kunne Skjold kan gå til pause med en solid 4-0 ledelse.

I starten av 2 omgang klarte ungguttene til SIF og løfte seg noe, men uten å skape noe særlig mye.  Kampens femte mål skulle komme kvarteret ut i omgangen og nok en gang var det Askeland som var frempå. Utover i omgangen gjorde Skjold mange bytter, deriblant unggutten Jarle Hundsnes som gjorde et solid innhopp på venstrekanten. SIF fikk et trøstemål kvarteret før slutt, men Skjold hadde god kontroll på kampen. 5 minutter før slutt blir Søderlund spilt fri og blir felt av keeper. Straffen tar Søderlund selv og fastsetter sluttresultatet til 6 -1.
Førstkommede fredag venter en tøffere kamp for Skjolds gutter da de skal ned til Stavanger for å  møte Sola.  Kampen om å komme blant de 6 øverste i 3 divisjon er i gang for Skjold!
 
Kampfakta:

2 min     1 – 0 Askeland
11 min 2 – 0 Askeland
15 min 3 – 0 Askeland
45 min 4 – 0 Søderlund
60 min 5 – 0 Askeland
75 min 5 – 1
84 min 6 – 1 Søderlund (str)

Gult kort: Vestbø, Skjold
Spillerbørs:
Snorre Askeland                           5
Martin Vestbø                                 5
Øyvind Stakland
(Bjørnar Hompland fra 24 min) 5
Petter Sørensen                           5
Espen Helgeland                         5
Jan Einar Frøland                        4
Vadim Petrenko                           5
Øyvind Hompland                        6
Hans Christian Risanger          5
Are Søderlund                              6
Kristian Askeland                        8
Benyttede innb.:

Jarle Hundsnes
John Hettervik
Tormod Benonisen
Jar Reidar Tjøsvoll
Brian Risanger