news_teaser_10342_simen-grov-260x130

Seier glapp for FKH2

Med 10 spillere igjen på banen glapp seieren for FKH2 i siste liten.

 I et lummert, disig og til tider vått vær tok Haugesund 2 imot  rekruttene til Sandes-Ulf. Kampen hadde ikke fått skrevet til seg mange minuttene før Skudnes-ekspressen Sten-Ove Eike satte inn 1-0 til hjemmelaget etter et flott gjennomspill fra Juska Savolainen. Samme Eike var på bittet igjen midtveis i 1.omgang og satte kaldt inn 2-0.  

 
Sten Ove Eike var på stadige farlige løp sammen med Ugonna Uroya (bedre kjent som Hugo) og det må være betryggende for førstelaget til FKH at de har disse to i backup når Tippeligahøsten drar seg til. Det var ikke det helt store Sandnes hadde å by på den første halvtimen, men etter 35.minutter blir de tildelt straffe etter holding fra Eivind Espeland hvorpå Vetle Myhre setter ballen sikkert i mål. Bare 5.min etterpå hekter samme Espeland en Sandnesspiller stygt og blir tildelt sitt 2.gule kort for kvelden og dermed marsj dusjen.  
 
2.omgang startet friskt med en jagende Sten Ove Eike som dessverre ikke fikk samme uttelling i denne omgangens start. I stedet var det Sandnes som banket inn utligning etter svakt forsvarspill av FKH. Ikke lenge etter fikk Lars Lindtner ballen på midtbanen, dribler av 2 mann og finner Sten Ove Eike akkurat der han skal være og nevnte flikker ballen videre til Simen Grov som setter den sikkert imål.
 
Selv med bare 10 mann så var FKH overraskende offensive og var tydeligvis ikke interessert i å safe inn en seier. Dessverre for hjemmelaget fikk Sandnes igjen tildelt straffe (også denne gang for holding) som ble satt sikkert i mål. Etter denne utligningen var allikevel FKH frempå ved et par anledninger men begge lag var etter intensitet å dømme muligens fornøyd med uavgjort i slutten.
 
Kampens store spiller var uten tvil hjemmelagets keeper Beau Molenaar som hadde flere klasse- og feberredninger. Helt sikkert en flott vitamininnsprøytning for en spiller som knapt har kjent gress under knottene hele sesongen.
 
KAMPFAKTA:
 
Haugesund2-SandnesUlf2  3-3
Dommer: Nils Arne Vestvik, SK Nord
Tilskuere: Ca. 50
 5.min 1-0 Sten Ove Eike
25min 2-0 Sten Ove Eike
40min 2-1 Vetle Myhre (str)
55min 2-2 Anders Hefte
75min 3-2 Simen Grov
84min 3-3 Vetle Myhre (str)
 
Beau Molenaar : 8 (BB)
Andreas Hauge : 5
Eivind Espeland : 4
Roger Johannesen : 5
Lars V. Hansen : 6
Lars Lindtner : 7
Juska Savolainen : 6
K. Haraldseid : 6
Andreas Tomren : 5
Hugo : 6
Sten Ove Eike : 7