Jo takk, det går bra

Vegar Skjerve på beina igjen etter et spark i ansiktet som medførte brukket nese.

Vegar Skjerve på beina igjen etter et spark i ansiktet som medførte brukket nese. – Jo, takk. Det stå bare bra til. Jeg har sovet godt og har egentlig ikke kjent så mye til skaden, sier Vegard Skjerve. Han fikk seg en skikkelig karamell av Rodolph Austin i gårsdagens kamp. Brannspilleren feide vristen rett i ansiktet på Skjerve så nesen brakk. Selv om sparket var uforskyldt, var de fleste på stadion enige om at forseelsen var et soleklart straffespark, bare ikke dommer Helgerud.   Skjerve ble liggende på gressmatten i flere minutter med blod rennende fra nesen, og det hele så ganske dramatisk ut. Men blødningen ble stoppet, og hardhausen fullførte resten av kampen. FKH-lege Tor Kristian Gaard konstaterte ganske kjapt brudd i nesen, men etter en natts søvn er ikke 22-åringen så sikker lenger.   – Jeg må vel belage meg på at det er brudd, men jeg trodde det skulle vært mer smertefullt et døgn senere, jeg har ikke kjent så mye vondt, bare i pausen i kampen, sier Skjerve. Han må vente til tirsdag for endelig svar. Da vil røntgenbildene fortelle skadeomfanget. Årsaken til at det ikke blir tatt bilder før, er fordi hevelsen må gå ned før legene kan gjøre noe. – Uansett er jeg klar til neste kamp mot Strømsgodet, fastslår trønderen.