Tap for Åkra i feriemodus

– Det blir ofte enten eller i siste kamp før ferien, sa Bengt Førland før kampen. Men utfordringen blir å mobilisere og være skjerpet til avspark.

Kampfakta:

Buøy kunstgress

Buøy – Åkra     2-0    (1-0)

18 min        1-0    Henrik Idsø
50 min        2-0    Jørn Skibnes

Gultkort: Christoffer Tangen, Buøy (85min)

Dommer: Cosmin Dima, Kopervik. Meget bra.

Det var et Åkra-lag med åtte seire i bagasjen som skulle mobilisere mot et Buøy med ti tap før kveldens oppgjør. Om Åkra tok for lett på oppgaven eller laget hadde tatt ferie skal være uvisst. Buøy dominerer kampen fra start. Et svakt Åkra-lag lot vertene få avslutte på Rune Stensnæs uten at det bli ordentlig farlig før 18 spilte minutter. Buøys Jørn Skibnes skaffer et billig frispark på høyrekanten, etter en hodeduell med Markus Skår. Frisparket blir innoverskrudd. Et meget passivt Åkra-forsvar ser ballen dabbet en gang før den uberørt går inn bak Rune Stensnæs. 1-0 er et faktum. Åkra skaper minimalt før hvilen. Det som er nevneverdi er en avslutning fra Thomas Risdal som går over mål etter at keeper bokser en Espejo-corner.

Buøy mister ikke taket på kampen etter pause. Omgangen er bare fem minutter gammel når Jørn Skibnes får drømmetreff. Andreas Rasmussen henger ikke med når Skibnes breisider ballen over Åkras kaptein på ”one touch”. En klasse scoring som dobler ledelsen for vertene.  Et ferieklart Åkra kommer aldri inn i kampen og taper fullt fortjent.

– Det ble som jeg sa før kampen, det ble bare den andre enden av skalaen. Sier en tydelig skuffet Bengt Førland etter kampen. På spørsmål om han er glad det er ferie nå svarer Åkra-treneren både ja og nei. – Vi skulle gjerne fikset opp i dette, men på en annen side er vi kanskje litt trøtte i hode.

Spillerbørs:
Rune Stensnæs           4
Andreas Rasmussen    2
Thomas Risdal             2
Ronny Warholm            2
Markus Skår                  3
Henning Johannesen    4
Marcel Espejo               4
Paul Arthur Aanensen   3
Tim Batigov                   4
Morten Aarvik                3
Geir Tharaldsen             2

Mesay Urge                   4
Eivind Høvring               –
Jakob Rasmussen         –