FKH-rekruttene overkjørte Vea

Vea holdt følge en omgang mot FKH 2. Etter pause var det slutt, og FKH-rekruttene vant tilslutt med kalassiffre.

Kampfakta:

FKH 2  – Vedavåg 6 – 0 (1 – 0)

20 min 1-0 Jarle Steinsland
48 min 2-0 Eirik Ulland Andersen
64 min 3-0 Eirik Ulland Andersen
69 min 4-0 Jarle Steinsland
82 min 5-0 Martin Urnes
88 min 6-0 Andreas Tromren Stave – Jeg blir kvalm av dette, var Veatrener Ståle Hetland sin umiddelbare kommentar etter kveldens kamp. Det Hetland siktet til var at FKH 2 stilte med et sterkt lag, med hele fem A-lagsspillere pluss Eirik Horneland fra start.

Likevel var det Vea som kunne fått det første målet. Mikael Hårvik ble fint spilt gjennom etter tre minutter. Alene med Lars Øvernes klarte han imidlertid ikke å sette ballen i mål.

1. omgang ble en heller sjansefattig affære, der FKH naturlignok hadde ballen mest. Vea hang likevel godt med, og spilte klokt defensivt. FKH-rekruttene klarte ikke å finne ut av et godt Veaforsvar, og skapte lite sjanser forran Johan Nyland i Veamålet.

Etter 20 minutter fant de likevel veien til nettmaskene, da Jarle Steinsland satte ballen i mål fra kort hold.

2.omgang ble imidlertid en helt annen skål for hjemmelaget. FKH 2 tok kommandoen fra start, og allerede etter 48 minutter doblet Eirik Ulland Andersen for rekruttene.

Derifra og inn var det stort sett bare et lag på banen, og Vea hadde nok med å holde unna. Det klarte de frem til det var spilt 64 minutter, da Eirik Ulland Andersen skåret sitt 2. mål for dagen.

Kun fem minutter senere var det Jarle Steinsland sin tur til å finne nettmaskene igjen. Veaforsvaret klarer ikke å klarere og Steinsland får uhindret sette ballen i mål.

Kveldens femte mål kom åtte minutter før slutt. Martin Urnes blir spilt nydelig gjennom. Alene med Johan Nyland gjør ungutten ingen feil og legger på til 5-0.

FKH-rekruttene var imidlertid ikke fornøyd med det. To minutter før slutt får Andreas Tomren Stave æren av å fastsette sluttresultatet til 6-0.

– Vea spiller godt deffensivt i første omgang. Etter pause blir de slitne og vi får mer rom, sier Tor Martin Hegrenes om kampen.

At FKH 2 stilte med fem A-lagsspillere i startelveren skapte stor irritasjon hos bortelaget. – Jeg forstår frustasjonen til Vea, men vi stiller det laget som vi mener er gunstigst for A-laget. At det rammer Vea er trist. Jeg er imidlertid den første til å innrømme at 2-lagene burde spille i en egen serie, sier Hegrenes.

FKH 2

Lars Øvernes  5
Eirik Anglevik  5
Eivind Espeland  5
Aleksander Nilsen  6
Allan Olesen  6
Simen Grov  5
Jarle Steinsland  7
Eirik Horneland  5
Martin Christensen  3
Sten Ove Eike  4
Eirik Ulland Andersen  6

Vedavåg

Johan Nyland  6
Christopher Alkock  5
Leon Ånensen  4
Henning Kristoffersen  4
Kjell Flotve  5
Dag Eirik Einarsen  4
Morgan Karlsen  5
Eirik Aksnes  5
Guttorm Jansen  4
André Helland   6
Mikael Hårvik  5