news_teaser_9861_Kopervik-tap-260x130

Nytt tap for Kopervik

2-1 ledelse til pause holdt ikke for Kopervik. FK Tønsberg ble for sterke til slutt.

Kampfakta:

Kopervik – FK Tønsberg 2-4 (2-1)

  6 min 0-1 Nicolay Solberg
14 min 1-1 Idar Mathiassen
30 min 2-1 Leif Johan Johannessen
46 min 2-2 Benjamin Stokke
53 min 2-3 Espen Ness Lund
73 min 2-4 Benjamin Stokke

Kopervik fikk en elendig start på kampen mot FK Tønsberg. Seks minutter ut i oppgjøret glipper det i Kopervikforsvaret. Nicolay Solberg gjør ingen feil og sender gjestene i ledelsen.

Etter sjokkåpningen kom Kopervik bedre med i spillet. Etter 12 minutter skaper de lagets første mulighet. Like etter er Idar Mathiassen frempå og utligner til 1-1.

Kopervik lot finspill være finspill, og kjempet seg til et lite spillemessig overtak utover i omgangen. Derfor var det ikke ufortjent da hjemmelaget tok ledelsen etter 30 minutter. Kopervik viser fint kontringsspill og Leif Johan Johannessen kommer alene gjennom. Han setter ballen sikkert i mål.

Det Kopervik hadde av vilje og insatts i 1. omgang ble lagt igjen i pausen. For allerede etter 50 sekunder av 2. omgang utligner FK Tønsberg.

Målet så ut til å sjokkere vertene. Bortelaget skapte en rekke sjanser det første kvarteret av 2. omgang, og Kopervik fikk lite til å stemme. Etter 53 minutter står det 2-3 til gjestene.

Utover i omgangen presset Kopervik på for en utligning. Hjemmelaget sendte flere mann i angrep, uten at de klarte å skape de helt store sjansene. Nærmest kom Idar Mathiassen da han traff stolpen midtveis i omgangen.

Etter 73 minutter sover Kopervikforsvaret igjen. Benjamin Stokke får gå opp på et hjørnespark og header ballen kontant i mål. Kampen var i realiteten avgjort, og ingen av lagene maktet å skape flere store sjanser. 

Dermed vinner FK Tønsberg 4-2 mot Kopervik, som for alvor kan kjenne lukten av et nedrykk.