news_teaser_9802_ail-260x80

Endelig borteseier for AIL

Avaldsnes tok ledelsen tre ganger i kveldens kamp mot Sandved. Det holdt til en fortjent 3-2 seier til slutt.

Kampfakta:

Sandved – Avaldsnes 2-3 (2-2)

6. min 0-1 Kent Mikal Bøe

9. min 1-1 Arne Varhaug

38. min 1-2 Kent Mikal Bøe

45. min 2-2 Rune Sinnes

78. min 2-3 Einar Utvik jr.

Avaldsnes scoret på sin første mulighet etter en flott prestasjon av banens bestemann, Kent Mikal Bøe. Han skjøt fra rundt 16 m og gav bortelaget en kjempestart. Bare tre minutter senere fikk Avaldsnes seg en kalddusj da hjemmelaget utlignet. Kent Mikal Bøe i kanonform gav Avaldsnes 2-1 syv minutter før pause. Sandved ropte på hands, men i følge hovedpersonen selv traff ballen skulderen. Hjemmelaget svarte nok en gang. Laget utlignet like før pause.

Avaldsnes var best og skapte de fleste sjansene etter hvilen. Det var derfor fortjent at laget tok ledelsen for tredje gang ca kvarteret før slutt. Denne gang var Einar Utvik fremme på en retur etter skudd fra Ronny Rasmussen. Ledelsen holdt helt inn og Avaldsnes kunne bokføre årets første borteseier.

 

Spillerbørs:

Vegard Langåker 5

Vegard Tønnesen 6

Thomas Buberg 6

Kristian Kanck 5

Eirik Hope Langåker 5

Sindre Nygaard 5

Ronny Rasmussen 6

Akos Kovrig 7

Kent Mikal Bøe 8

Mats Rasmussen 5

Einar Utvik 6