Nord gikk på nok et braktap

Med fire baklengs gikk Nord på nok en smell. Denne gangen mot Sola.

Kampfakta:

Nord – Sola 0 – 4 (0 – 1)

15 min  0-1 Olav Magnus Espedal
47 min  0-2 Emil Mikalsen
54 min  0-3 Olav Magnus Espedal
70 min  0-4 selvmål (Vegard Stange)

Rødt kort: Lars Morten Lie

– Nå er jeg bare utrolig skuffet, sier Nordtrener Tore Tverderøy etter kampen.

Og det hadde han all grunn til å være. For Nord var tidvis svake i kampen mot Sola.

Selv om det var Nord som skapte den første sjansen etter 11 minutter, var det liten tvil om hvor poengene kom til å havne. Etter 15 minutters spill måtte en god Danilo Henriques plukke den første ballen ut av nettet.

Nord var svake, og fikk lite til å fungere den første halve timen. Etterhvert kom vertene bedre med, og hadde flere gode muligheter til å utligne før pause.

To minutter ut i 2.omgang ble kampen i realiteten avgjort. Emil Mikalsen får stå helt umarket på 16 meter. Skuddet går utagbart i mål. 54 minutter er spilt når den tredje ballen ligger i mål. Nok en gang er det en markeringssvikt inne i feltet som blir utslagsgivende. Olav Magnus Espeland får dermed en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Nord hadde en stri tørn mot Sola i 2.omgang.  Verre ble det da Lars Morten Lie fikk korrekt sitt 2. gule kort i kampen etter 60 minutter. Dermed måtte hjemmelaget fullføre med ti mann.

Kvarteret før slutt settes punktumet for en ellers så begredelig aften for hjemmelaget. Vegard Stange får et innlegg i foten, og styrer ballen i mål bak Danilo Henriques. Nord taper fortjent 0-4 mot et Solalag som ikke var alt for imponerende.

Spillerbørs:

Danilo Henriques  –  5
Vegard Stange  –  4
Per Erik Gjesdal  –  4
Son  –  3
Martin Nesse  –  4
Espen Grønås  –  3
Christian Amundsen  –  4
Ørjan Sørhus  –  4
Ørjan Andreassen  –  3
Bjarte Arsand  –  3
Lars Morten Lie  –  3

Erlend Engan  –  3
Kalle Haman  –  3