Målløst på Sola

FKH rekruttene holdt tabelltoer Sola til uavgjort i det som ble en jevnspilt og til tider spennende kamp på Sola stadion.

Kampfakta:

Sola – FKH rekrutt 0-0 (0-0)

FKH rekruttene startet kampen friskt, men kom ikke til noen nevneverdige sjanser. Sola tok etter hvert over spillet en periode i første omgang og hadde flere gode sjanser til å ta ledelsen. Mot slutten av omgangen jevnet kampen seg ut, og FKH kunne fort fått en scoring når Lars Lindtner legger hardt inn fra venstre. Midtstopper Eirik Sanne bommer på klareringen og ballen går via tverrliggeren og over mål. Scoringen uteble derimot og lagene gikk målløse til pause.

Andre omgang startet ganske likt som første. Et lite spillemessig overtak til FKH, men i stedet for at Sola tok over som i første omgang ble det en tett og jevn kamp med to gode sjanser til hvert av lagene. Den forløsende scoringen kom derimot aldri, og dermed endte det med poengdeling og to smultringer i målprotokollen. 

Spillerbørs:

Fredrik Støle – 6
Lars Waage Hansen – 5
Aleksander Nilsen – 5
Eiving Espeland – 4
Erik Anglevik – 6
Erlend Grov – 5
Simen Grov – 5
Jan Inge Haringstad – 5
Fredrik Deilkås – 4
Eirik Ulland Andersen – 5
Lars Lindtner – 5

Andreas Tomren Stave – 4