news_teaser_9383_news_teaser_303_Skjold

Kronet 50 år med seier

Skjold IL feiret lørdag klubbens 50 års dag, og kronet det hele med en 2-0 seier mot Buøy.

Kampfakta:

Skjold – Buøy 2-0 (1-0)

31 min    1-0    Hans Kristian Risanger
75 min    2-0    Hans Kristian Risanger

Skjold kunne fått en pangstart på kampen når John Hettervik smeller et frispark i tverrliggeren etter bare fem minutt. Hjemmelaget dominerte første omgang og hadde flere gode muligheter til å gå opp i ledelsen, men ikke før det var spilt en drøy halv time får Skjold hull på byllen. Hans Kristian Risanger er sist på ballen og sender hjemmelaget fortjent opp i ledelsen.

Andre omgang ble en litt jevnere affære med relativt få sjanser, men etter 75 minutt dukker Hans Kristian Risanger opp igjen og setter inn 2-0. Etter scoringen åpnet kampen seg litt mer opp, men hjemmelaget hadde likevel god kontroll. Buøy flyttet laget fremover, noe som åpnet for kontringer til Skjold. Flere scoringer ble det imidlertid ikke og Skjold kunne innkassere tre velfortjente poeng. 

Spillerbørs:

Snorre Askeland – 6
Øyvind Stakland – 5
Christian Askeland – 6
Petter Sørensen – 7
Espen Helgeland – 6
Hans Kristian Risanger – 7
Øyvind Hompland – 6
John Hettervik – 6
Jarle Langeland – 6
Alexander Skree – 6
Jan Einar Frøland – 5