news_teaser_9222_news_teaser_8161_olsen-tabbe-liten-topp-260x

Knusende nederlag for Nord

Etter en tett og jevn førsteomgang, fikk Nord en mann utvist etter bare ti minutter ut i andre omgang. Staal skrudde opp tempoet og dette resulterte i hele seks scoringer på 45 minutter.

Kampfakta
 
Nord – Staal Jørpeland 0–7 (0–1)
 
20 min 0-1 Sigve Kleppa Christensen
55 min 0-2 Arne Dalhaug
56 min 0-3 Arne Dalhaug
60 min 0-4 Arne Dalhaug
69 min 0-5 Daniel Hawkins
73 min 0-6 Sigve Kleppa Christensen
83 min 0-7 Lars Danielsen
 
Første omgang på Norheim i oppgjøret mellom Nord og topplaget Staal Jørpeland var ikke mye å skrive hjem om. De første 20 minuttene var rolige og jevnspilte, med få sjanser til lagene. Etter hvert tok Staal noe mer tak i kampen, fortsatt uten at det ble produsert mange sjanser. Staal hadde en avslutning i tverrligger, samt en avslutning fra fem meter som Nord-keeper Danilo Henriquez reddet på mesterlig vis. Den eneste scoringen i første omgang var det Staal og Sigve Kleppa Christensen som stod for. Christensen fikk fyre av et skudd fra rundt 20 meter som gikk til siden for Nord-keeperen, og dermed stod det 0-1 til gjestene. Etter dette forventet vi at Staal skulle ta enda mer tak i kampen og trykke på frem mot pause. Men trykket uteble, og stillingen ved pause var 0-1 i bortelagets favør.
 
Andre omgang startet slik første sluttet, med lite tempo og lite spill. Etter 10 minutter kom en Staal-angriper alene gjennom med Henriquez, men ble felt av Nords Vegard Stange, og dommeren pekte korrekt på 11-meteren. Stange ble også belønnet med det røde kortet av dommeren. Arne Dalhaug satte straffen sikkert i mål, og Staal Jørpeland økte til 0-2. De fem følgende minuttene kunne like gjerne blitt kalt ”Show-Dalhaug”, da han scoret to ganger til og fullførte sitt hattrick på bare fem minutter! Dermed stod det 0-4, og kampen var så godt som tapt for Nord sin del. 10 minutter senere er det igjen tid for mål. Nord-keeper Danilo Henriquez gjorde en fantastisk dobbelredning, men et passivt Nord-forsvar ble stående å se på at Daniel Hawkins setter inn 5-0 på returen.
 
Nord-spillerne var som rundingsbøyer i andre omgang. Bare fem minutter etter Hawkins’ scoring satte Sigve Kleppa Christensen inn sitt andre for dagen fra bakre stolpe. Målorgien fortsatte, og like før slutt scoret Lars Danielsen kampens syvende – og siste – mål. Et mål som for øvrig luktet offside fra undertegnedes posisjon.
 
Nord spilte en god førsteomgang defensivt. Selv om Staal åpenbart hadde noen ekstra gir å gå på, forsvarte Nord seg godt. Etter 2-0 målet og utvisningen gikk luften ut av Nord-spillerene, og Staal Jørpeland fikk en enkel jobb. Staal viste nok en gang styrke med en målrik seier, og er dermed fortsatt ubeseiret i MX Sport-ligaens avdeling 13.
 
 
Spillerbørs
 
Danilo Henriquez – 6
Dennis Tiedkte – 6
Vegard Hjertnes Stange – 5
Lars Morten Lie – 4
Per Eirik Gjesdal – 4
Son Ngoc Huynh – 5
Ørjan Andreassen – 4
Martin Nesse – 4
Ørjan Andreassen – 4
Espen Grønås – 4
Christian Amundsen – 4
Kalle Haman – 3
 
Stig Krohn Haaland – 3