Nok et bortetap for Skjold

Brodd ble for sterke på Midjord stadion og avgjorde i realiteten kampen før pause. Dermed ble Skjold påført sitt femte strake bortetap.

 Kampfakta: 

Brodd – Skjold 4-0 (3-0)

30 min    1-0    Mads Bøgild
40 min    2-0    Tormod Skavland
45 min    3-0    Mads Bøgild
73 min    4-0    Tormod Skavland

Kampen på Midjord ble en jevn og sjansefattig affære de første 45 minuttene. Skjold hang godt med den første halvtimen, men Brodd hadde et lite overtak. Etter 30 minutt får Brodd frispark fra drøye 25 meter. Ballen går innom en spiller i muren, noe som lurer Snorre Askeland i Skjold-målet litt som må gi en retur. Der venter Mads Bøgild og setter inn 1-0.

Mot slutten av omgangen falt Skjold litt sammen, og Brodd så sitt snitt til å øke ledelsen. Tormod Skavland setter inn 2-0 etter 40 min. På overtid i første omgang er Mads Bøgild på farten igjen når han løper fra Skjold-forsvaret og setter sikkert inn 3-0. 

Skjold hevet seg litt i andre omgang og produserte noen småsjanser. Men gjestene fikk aldri uttelling, og etter hvert som tiden gikk ble håpet om poeng mindre. Og når Tormod Skavland kjemper inn 4-0 etter 73 minutter var kampen definitivt avgjort. Dermed tar Brodd sin femte strake hjemmeseier, mens Skjold fremdeles står uten poeng på bortebane.

Spillerbørs

Snorre Askeland – 4
Øyvind Stakland – 5
Christian Askeland – 3
Petter Sørensen – 3
Espen Helgeland – 3
Martin Vestbø – 3
Adrian Simensen – 4
Øyvind Hompland – 5
Jarle Langeland – 4
Aleksander Skree – 3
Jan Einar Frøland – 4

Petter Lønning – 4