news_teaser_9121_skadesitv-260x130

Kommer med redegjørelse fredag

Vard kommer med deres syn på den dramatiske kampen mellom Kopervik og haugesundslaget om to dager. Klubben tar likevel selvkritikk på deler av det som har skjedd.

Daglig leder i Vard, Bengt Førland, sier til lokalsport.no at han har snakket med spillere, trenere og KILs medisinske apparat, og at han i morgen vil ha et møte med Krohn Haaland. Etter dette vil klubben uttale seg ytterligere.

Likevel er Vard selvkritisk på ett punkt.
-Roger Olsen kom inn i vår tekniske sone da Krohn Haaland ble byttet ut. Han sa da til Ferdinand at han hadde forstyrret hans arbeid med Glenn Helge Thomsen. Vår spiller svarte da på en dårlig måte, sier Førland uten å utdype svaret nærmere.

Kopervik har fått kritikk i en egen rapport fra dommeren. Førland mener at det ikke bare er Vard som bør ta seg selv i nakken.
-Det er viktig at vi ser på oss selv og hva vi gjorde galt. Både Vard, KIL og dommerne kunne nok gjort en bedre jobb.

Ferdinand Krohn Haaland har fått mye pepper for sin opptreden mot kiropraktor Roger Olsen i helgens kamp. Etter det lokalsport.no har grunn til å tro følte Haaland seg provosert over at Olsen kom bort til innbytterbenken til Vard, og startet en diskusjon midt under kampen. Dette skal ha vært medvirkende til at Haaland reagerte.
Haaland selv vil foreløpig ikke kommentere saken.