news_teaser_9081_2010-Kopervik-Vard-138fvr

Kopervik rapporterer sin misnøye

Kopervik er misfornøyd med flere punkter under helgens kamp. Dermed sender de rapport til NFF.

Disse tre punktene er KIL misfornøyd med:
–    Leif Johan Johannesen sitt gule kort etter at han dyttet til dommeren i sitt febrilske forsøk på å fortelle dommer Ole Gya at den skadede Glenn Helge Thomsen trengte legehjelp umiddelbart.
–    Ferdinand Krohn Haaland som kiropraktor Roger Olsen mener forstyrrer hans arbeid.
–    Skadesituasjonen; dommeren greier ikke å få kontroll over situasjonen og viser ikke spillerne bort fra den skadede, hevder klubben.

–    Jeg synes dommeren mistet litt hode i denne kampen. Han hadde mange problemer, og det er flere ting han ikke får med seg, i tillegg synes vi det var strengt med gult kort, sier Helge Morten Eikeskog.
Selv om klubben rapporterer inn sin misnøye, har ikke Karmøy-klubben stor tro på omgjørelse av kortet.
–    Vi synes vi blir strengt straffet i forhold til Vard og vi vil få sagt hva vi mener, men jeg regner med NFF hører på hva dommeren sier.

På TV-bildene ser man at Vard sin spillende trener Steinar Lein prøver å få Krohn Haaland vekk fra Thomsen uten å lykkes. I tillegg er mange andre spillere hissige i minuttene etter at skaden skjer. -Begge lag kunne gjort mer for å få vekk spillere fra situasjonen, sier Eikeskog.

Koperviktrener Tore Emberland på sin side gikk til det skritt å springe ut på banen for selv å fjerne sine spillere. Det er i mot reglementet.
–    Det ligger en spiller med knekt ben på banen, da må vi gjøre noe for å få vekk andre spillere. Får vi straff for det skal vi ta den straffen, sier Eikeskog.

Eikeskog forteller at dommeren poengterte oppførselen og uro på Kopervik-benken som kritikkverdig i sin rapport. Det er KIL uenig i.
–    Vi er ikke fornøyd med kritikken Kopervik får i rapporten, derfor velger vi å sende en rapport selv å forklare hvordan vi ser situasjonene, forklarer Eikeskog som avdramatiserer rapportsendingen.
–    Det er ikke uvanlig at klubber sender sin egen rapport etter kamper.

Dommer Gya vil ikke uttale seg i saken.