Klarte ikke tukte Sola

Etter tre strake seire måtte Bengt Førlands menn fra Åkra se seg slått av Sola.


Kampfakta:

            (2-0)

            Alexander Eikeberg

            Henning Johannesen (selvmål)

            Morten Aarvik

På en våt gressmatte på Sola tok hjemmelaget i mot Åkra som var klare for å ta sin fjerde strake seier i 3. Divisjon avd. 13. En upresset Aleksander Eikeberg ville det annerledes og sendte Sola i ledelsen etter halvtimen spilt med et praktfullt skudd like utfor sekstenmeteren. Etter dette tar Sola over og presser Åkra bakover på banen. Med en rekke angrep fra kant lykkes Sola med å få sitt andre mål, denne gangen via en presset Henning Johannesen. I pausen gjør Åkra-trener Bengt Førland formasjonsbytte og Åkra virker mer sultne enn Sola etter hvilen. Geir Tharaldsen finner Morten Aarvik og reduseringen er et faktum. Likevel klarer ikke Åkra å holde intensiteten oppe. Etter en jevn og til tider god fotballkamp på Sola var det nok likevel det beste laget som stakk av med poengene.

Spillerbørs

         5

            4

             4

           4

                5

           5

          3

              4

              4

               3

          3

            5