Overskyet, men Sola skinte allikevel på Sletten

Med åtte noterte sjanser var Sola effektive som satt inn fem mål på Sletten Stadion. Vea derimot med èn sjanse mer på papiret måtte ta til takke med to.

Vea – Sola    2-5 (2-2)
TIlskuere: ca. 80

13 min    1-0    Henning Kristoffersen
21 min    2-0    Andrè Helland (str.)
26 min    2-1    Emil Mikalsen (str.)
32 min    2-2    Ørjan Nesvik
67 min    2-3    Rebas Mirsa (?)
69 min    2-4    Eirik Sanne
82 min    2-5    Kristian Omundsen

Vea startet best og hadde mange målsjanser etter halvveis spilt første omgang. Sola kom ikke til mange sjansene, men med en straffe etterfulgt av en spasèrtur gjennom Vea-forsvaret var det uunngåelig for Vea å innse det sure faktum at det sto 2-2 til pause, der de rødkledde kanskje burde vært både ett og to mål i ledelse.

Andre omgang var heller ikke preget av mye sambafotball. To kjappe mål fra Sola i det 67- & 69’ende minutt punkterer kampen på Sletten Stadion, der Andrè Fiskum ikke hadde en spesielt god dag på jobb. Vea prøver og presse på for å komme til redusering, men til tross for en stor sjanse i regi av Mikael Hårvik rundt 70 minutter spilt, vil det seg altså ikke. Istedet gir Vea bort ballen til Kristan Omundsen som setter inn et skudd fra 20m bak en ellers tafatt Vea-keeper.

Spillerbørs:

Andrè Fiskum 3
Christopher Alcock 4
Finn Tore Hetland 5
Henning Kristoffersen 4
Richard Vea 3
Guttorm Jansen 4
Eirik Aksnes 3
Andrè Helland 5
Håvard Eriksen 4
Mikael Hårvik 4
Kenan Muminovic 5