news_teaser_8601_jubel

Skyhøyt overskudd i NM

Vard har budsjettert med 75 000 i inntekter i løpet av årets NM, allerede i 2. runde vil rødtrøyene nå et meget gledelig overskudd.

Med 2000 tilskuere i dagens kamp mot FKH vil Vard få et overskudd på 150 000 kroner netto. Det er solgt over 1000 billetter allerede på forhånd (kl. 13.00 onsdag).
–    Det er flott for oss som klubb å få kunne arrangere et flott arrangement med en fin ramme, i tillegg til å kunne gå i pluss økonomisk, sier daglig leder i Vard, Bengt Førland.

Sist Vard møtte FKH i cupen var i 2005. Da stakk lillebror av med seieren 1-0.
–    Det er en sportslig utfordring for våre unge spillere. Møte et tippeligalag med en fin ramme rundt kampen, det gir god erfaring, sier Førland.

Supportere mellom klubbene legger ikke skjul på at de har et dårlig forhold mellom hverandre. Klubbene seg i mellom har deriomot et profosjonelt forhold.
–    Vi er nok avhengige av hverandre. Vi har ikke råd til å satse på lik linje med FKH. Så derfor er jeg glad for at regionen får oppleve Tippeliga-fotball med FKH.  Vard snakker bra med FKH og har et bra sammarbeid, avslutter Førland.