Avaldsnes fortsatt nederst

Avaldsnes tok ledelsen tre ganger i løpet av kampen, men måtte til slutt reise tomhendte hjem etter 5-4-tap mot Sandnes/Ulf rekrutt.

Kampfakta:

Sandnes/Ulf rekrutt – Avaldsnes 5-4 (3-3)

Det ble en svært publikumsvennlig kamp da Sandnes/Ulf rekrutt tok imot Avaldsnes, og bortelaget fikk den best tenkelige starten. Allerede etter fire minutter setter Einar Utvik jr. inn ledermålet. Den ledelsen varte i drøye ti minutt da Richard Enge utlignet for vertene. 

Akos Kovrig skulle imidlertid føre Avaldsnes opp i ledelsen etter 22 minutt da han skrudde inn et frispark bak en litt feilplassert Sandnes/Ulf – keeper. Men igjen utlignet hjemmelaget. Fem minutter senere setter Tor Thorstensen inn 2-2.

33 minutt er gått når Avaldsnes får frispark i farlig posisjon igjen. Akos Kovrig gjør seg klar, keeper er like feilplassert, og dermed står det 3-2 til gjestene. Men nok en gang mister Avaldsnes ledelsen når Mats Salvesen fastsetter pauseresultatet til 3-3. 

Andre omgang er ti minutter gammel når hjemmelaget tar ledelsen for første gang. 4-3. To minutt senere var det Avaldsnes sin tur til å utligne. Kent Michael Bøe skaffer gjestene straffespark og Akos Kovrig setter inn sitt tredje mål for kvelden.

Det så lenge ut som Avaldsnes skulle klare å ta med seg ett poeng hjem, men i kampens siste ordinære spilleminutt avgjør Sandnes/Ulf kampen i sin favør, og dermed ligger Avaldsnes fremdeles nederst på tabellen med sine to poeng.

Spillerbørs:

Jone Rasmussen – 4
Vegard Tønnesen – 4
Kristian Kanck – 5
Tommy Lønning – 5
Eirik Langåker – 4
Sjur Magnus Låstad – 4
Akos Kovrig – 6
Kent Michael Bøe – 5
Robin Skeie – 4
Einar Utvik jr. – 5
Olav Andre Skjelde – 3