news_teaser_8521_news_teaser_303_Skjold

Etterlengtet seier for Skjold

Skjold tok endelig sin første seier for året da Vedavåg ble slått 4-3 på Grinde Stadion.

Kampfakta:

Skjold – Vedavåg 4-3 (4-0)

  1 min    1-0    Jan Einar Frøland
14 min    2-0    Bjørnar Hompland
20 min    3-0    Espen Helgeland 
36 min    4-0    Hans Kristian Risanger
47 min    4-1    Andre Helland (str)
70 min    4-2    Mikael Hårvik
82 min    4-3    Kenan Muminovic

Skjold åpnet forrykende i dagens kamp og allerede etter 1 minutt setter Jan Einar Frøland inn Skjolds første mål. Vedagvåg hang overhodet ikke med i åpningen av kampen og etter 14 minutt stanger Bjørnar Hompland inn 2-0. 

Skjold dominerte stort i første omgang og Vedavåg komme ikke til de helt store sjansene. I stedet fortsatte hjemmelaget å kjøre på og etter 20 minutt legger Espen Helgeland på til 3-0. Og som om ikke det var nok banker Hans Kristian Risanger inn 4-0 etter 36 minutt, og kampen virket uten tvil sluttkjørt.

Men like etter pause får Vedavåg straffespark. Andre Helland setter ballen i stolpen, men får et forsøk til da Skjold-spillerne var inne i feltet før straffen ble tatt. På det andre forsøket gjør Helland ingen feil og setter sikkert inn reduseringen bak Skjold-keeper Snorre Askeland.

Det kunne virke som at reduserigen hadde en motiverende effekt for Vedavåg var mye mer på hugget i andre omgang, og det motsatte kan sies om Skjold, som nok trodde kampen av avgjort til pause. Etter 70 minutt setter Mikael Hårvik inn 4-2 og skaper en ørliten spenning i kampen. 

8 minutter før full tid blir det for alvor fart i kampen når Kenan Muminovic banker inn 4-3, og Vea-spillerne jaget utligning. Men til tross for gode sjanser i sluttminuttene klarte aldri Vedavåg å utligne. Dermed kunne endelig Skjold innkassere sin første 3-poenger for sesongen.

Spillerbørs

Skjold

Snorre Askeland – 5
Øyvind Stakland – 5
Christian Askeland – 7
Bjørnar Hompland – 6
Espen Helgeland – 5
Hans Kristian Risanger – 5
Øyvind Hompland – 5
Vadim Petrenko – 6
Jarle Langeland – 4
Alexander Skree – 5
Jan Einar Frøland – 6

Vedavåg

Andre Fiskum – 3
Christopher Alcock – 4
Finn Tore Hetland – 5
Henning Kristoffersen – 4
Kjell Flotve – 4
Mikael Hårvik – 4
Andre Helland – 5
Eirik Aksnes – 3
Kenan Muminovic – 5
Bjarne Kallevik – 3
Håvard Eriksen – 4

Guttorm Jansen – 3
Johan Langåker – 3

Høydepunkter kommer senere pga. tekniske problemer.