news_teaser_8361_skuffet2

Nok et tap for Skjold

Skjold er kanskje det laget som har skuffet mest i starten av årets sesong, og bedre ble det ikke borte mot Randaberg rekrutt.

Kampfakta:

Randaberg rekrutt – Skjold 3-0 (1-0)

24 min    1-0    Glen Ivan Pedersen
54 min    2-0    Jarle Instanes
84 min    3-0    Jarle Instanes

Skjold ble løpende etter fra første spark på ballen. Dårlig pasningsspill og planløshet preget kampbildet for Grinde-laget. I en heller sjansefattig første omgang var det derimot Randaberg som var mest effektive. Etter 24 minutt setter høyreback Glen Ivan Pedersen inn 1-0 etter en dødball. Flere mål ble det heller ikke før pause. 

Skjold kom bedre med i kampen etter hvilen, men nok en gang var Randaberg mest effektive. Jarle Instanes blir spilt gjennom etter 54 minutt og setter inn 2-0. Gjestene klarte etter hvert å legge et visst trykk på hjemmelaget, uten at det resulterte i noen scoringer. I stedet var det Randaberg som skulle punktere kampen etter 84 minutt. Innbytter Jarle Instanes setter inn sitt andre mål for kvelden, og fastsetter sluttresultatet til 3-0.

Spillerbørs:

Snorre Askeland – 4

Øyvind Stakland – 4

Christian Askeland – 4

Bjørnar Hompland – 4

Jan Reidar Tjøsvoll – 3

Martin Vestbø – 3

Øyvind Hompland – 4

Vadim Petrenko – 4

Jarle Langeland – 3

Aleksander Skree – 4

Petter Lønning – 3

Innbyttere:
Espen Helgeland – 3
Jan Einar Frøland – 3