news_teaser_8161_olsen-tabbe-liten-topp-260x

Nord tapte med ti mann

Nord gjennomførte en brukbar kamp, men etter å ha blitt redusert til ti mann ble Sandnes/Ulf – rekruttene for sterke og vant til slutt 2-1.

Kampfakta:

Sandnes/Ulf rekrutt – Nord 2-1 (0-0)

53 min.    1-0    Vetle Myhre
70 min.    1-1    Per Erik Gjesdal
83 min.    2-1    Vetle Myhre

Nord startet kampen offensivt og hadde flere muligheter til å ta ledelsen i løpet av første omgang. Sandnes/Ulf-rekruttene klarte på sin side ikke å skape de helt store sjansene. Kampen var til tider preget av høy temperatur, og flere ganger måtte dommeren roe gemyttene. Scoringene uteble derimot, og lagene gikk til pause med hver sin smultring i målprotokollen. 

Starten på andre omgang var ganske lik den første. Eneste forskjell var at der Nord var ineffektive før hvilen, var Sandnes/Ulf og unggutten Vetle Myhre dødelig effektive etter 53 minutt da Myhre sendte hjemmelaget i ledelsen.

Og verre skulle det bli for Nord. Etter 59 minutt blir Alan Ochoa sparket i brystet etter en takling. Det fikk ikke dommeren med seg, men idet dommeren løper mot situasjonen får han øye på det han oppfatter som et spark mot Sandnes/Ulf – spilleren. Dermed drar dommeren opp det røde kortet og Ochoa måtte se resten av kampen fra sidelinjen.

Nord hang likevel godt med etter utvisningen, og etter 70 minutt ekspederer Per Erik Gjesdal en stuss fra Kalle Haman i mål fra et godt slått innlegg.

– Det var en periode i andre omgang der jeg tenkte; dette klarer vi, vi vinner denne kampen, men slik gikk det ikke og dette er et utrolig bittert tap, sier Stig Krohn Haaland, som forøvrig spilte hele kampen.
 
Men med en mann mindre sprang til slutt Nord seg slitne, og etter 83 minutt falt avgjørelsen. Vetle Myhre får mye rom og forserer et heller passivt Nord – forsvar og setter inn vinnermålet. Dermed fastsetter han sluttresultatet til 2-1, og lagene fra nordfylket fortsetter å slite mot sørfylke-lagene.

Spillerbørs:

Danilo Henriquez – 6

Per Erik Gjesdal – 5

Frank Falkeid – 5

Vegard Stange – 4

Stig Krohn Haaland – 5

Espen Grønås – 3

Son Ngoc Huyhn – 5

Allan Ochoa – 3

Ørjan Andreassen – 6

Lars Morten Lie – 4

Kalle Haman – 4

Innbytter: Dennis Tiedke – 3