news_teaser_8041_markus-skar-foto-alf-klaehau

Konfirmant topper 3. divisjons spillerbørs!

Den 15 år gamle Åkra-spilleren Markus Skår topper spillerbørsen sammen med tre andre.

Markus Skår, Petter Sørensen, Allan Ochoa og Sten Ove Eike har alle seks i snitt på de tre første kampene i 3. divisjon. Den største overraskelsen er nok Markus Skår som spiller for Åkra.
–    Jeg spilte bra den første kampen, enda litt bedre den andre og den siste kampen mot Nord er min beste så langt, bedømmer han selv.

Skår fyllte 15 år i februar og ble konfirmert sist søndag. Tross den unge alderen, mener ikke Åkra-trener Bengt Førland at høyrebacken er kastet ut blant løvene.
–    Han har prestert som forventet. Han er tøff og god i duellspillet, og han holder andre spillere ute av laget. Han har fremdeles noen juniorfeil, det går på det taktiske med og uten ball.

For de som kjenner til Skår er ikke hans gode prestasjoner uventet. Fra før trener han med FKH sitt rekruttlag to ganger i uken og han snuser på det aldersbestemte landslaget, ettersom han er med på regionsamling i regi av NFF.
–    Jeg håper å kunne ta steget til FKH2 til neste sesong. Fremover er målet FKH og kanskje enda høyere en det, sier Skår.

Men først er det 23 runder igjen å spille av sesongen og 15-åringen har store forhåpninger for de resterende kampene.
–    Jeg håper å spille fast på A-laget. Der er det best utvikling og jeg vil utvikle meg mest mulig.

I tillegg til de fire som leder spillerbørsen er det ni utfordere som alle har 5,67 i snitt. Det er følgende spillere: Danilo Henriques, Øyvind Hompland, Espen Helgeland, Petter Lønning, Lars Morten Lie, Erik Anglevik, Eivind Espeland, Aleksander Nilsen og Son Ngoc Huynh.

Bare spillere som har spilt tre kamper så langt er med på listen.

PS: Skår kunne ikke være med på den siste regionsamlingen på grunn av sin konfirmasjon.