news_teaser_7981_news_teaser_4681_fkh-34-260x130

Få problemer for FKH – rekruttene

Et A-lagspreget FKH – rekrutt hadde få problemer med å slå et like juniorpreget Sandnes/Ulf – rekruttlag i Sandnes.

FKH åpnet forrykende og hadde allerede skapt 3 store sjanser før Sten Ove Eike satte 1-0 til gjestene etter 20 minutt. Sandnes/Ulf slet med å skape sjanser mot et godt og kompakt FKH-lag. FKH fortsatte å komme til muligheter, og det var derfor fullt forjent at Martin Christensen la på til 2-0 etter en flott avslutning på hjørnet av 16-meteren etter 34 minutt. Sandnes/Ulf fikk svært sjelden låne ballen, og skapte ikke en eneste stor sjanse. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0.

Kampbildet forandret seg ikke spesielt mye i andre omgang. Eneste forskjellen var at FKH skapte mindre, og Sandnes/Ulf fikk trille litt mer ball, uten at det resulterte i noen farligheter. Da det gjensto ti minutter punkterte innbytter Martin Urnes kampen, og kunne dermed fastsette sluttresultatet til 3-0 for FKH-rekruttene.


Spillerbørs:

Lars Øvernes: Hadde svært lite å gjøre, men spilte med stor ro de gangene han måtte i aksjon. 6p.

Allan Olesen: God kontroll defensivt gjennom hele kampen sammen med resten av forsvarsrekka til FKH. Skulle gjerne sett han bli med mer offensivt. 5p.

Aleksander Nilsen: Spilte slik en kaptein bør spille. Slapp Sandnes/Ulf til svært få sjanser og gjorde for det meste kloke pasningsvalg. 6p.

Eivind Espeland: På lik linje med Nilsen gav han motstanderen lite rom. Rolig og kontrollert i pasningsøyeblikket. 6p.

Erik Anglevik: Veldig god kamp. Trygg defensivt og kom ofte til innleggsmuligheter fremover. FKHs beste i kveld. 7p.

Martin Christensen: Scorer et flott mål og kommer ofte til innleggsmuligheter, men innleggene når ikke alltid frem. 5p.

Jarle Steinsland: God defensivt og flink til å stenge rom. Fin ro med ballen og som regel smarte pasningsvalg. 6p.

Juska Savolainen: Jobber hardt sentralt på midtbanen og stresser lett motstanderen. Kanskje ikke like bidragsgivende offensivt. Ut med skade midtveis i andre omgang, men greit gjennomført kamp. 5p.

Sten Ove Eike: Spilte store deler av kampen på kant. Konstant uromoment for Sandnes/Ulf – forsvaret. Scorer også et mål, men det burde blitt flere for Skudnesekspressen. 7p.

Dag Roar Ørsal: Fungerte brukbart i en hengende spissrolle. Kanskje litt anonym til tider, men glimter til med gode pasninger og fine løp. 5p.

Djedje Victorien: Kanskje ikke den beste dagen på jobben. Skapte ikke så mye, og ble byttet ut etter 60 minutt. 4p.

Martin Urnes: Kom inn som innbytter når FKH hadde full kontroll på kampen. Viser god fart og fin posisjonering og scorer et mål. 5p.