Landslagstalenter samles på Frakkagjerd

I helgen samles de 22 beste spillerne fra hvert kjønn i alderen 13-16 år fra vestlandet.

NFF Region har i helgen regionsamling samling i Tysvær. NFF Region er den spillerutviklingsmodellen som inneholder spillere som er nærmest landslaget.

Det er kalt inn 22 jenter og 22 gutter fra vestlandsfylkene Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. Blant disse er det 5 lokale spillere. Bjørn Inge Utvik (Avaldsnes), Martin Samuelsen (Djerv 1919), Kristoffer Haraldseid (FKH), Tom Undheim (Djerv 1919) og den eneste lokale jentespilleren som er tatt ut er Christina Krogdahl (SK Haugar).

De som skal trene de unge talentene er landslagskeepertrener Frode Grodås, landslagstrener G-16/G-19 Øyvind Nilsen og landslagstrener J-17 Roar Wold.

NFF Region er et rent utviklingstiltak hvor fokus ligger på påvirkning og bevisstgjøring av spilleren gjennom treninger, kamper , video/spillermøter, spillersamtaler og sosialt samvær.

NFF og RFK arrangerer samtidig et gratis fagseminar for trenere i ungdomsfotballen på Rica Maritim i Haugesund lørdag. Trenerne er også velkomne til alle aktivitetene som skjer under samlingen. Fagseminaret må man melde seg på til klubbutvikler i Rogaland fotballkrets Egil Edland innen torsdag.