news_teaser_7761_news_teaser_4341_Vard-09-Ty

Tung start for Vard

Vard serieåpnet mot Flekkerøy lørdag. Laget som kjempet om opprykk ifjor fikk en vanskelig start på årets sesong.

Vard fikk den best tenkelige starten på kampen da Rune Løvland slo et presist frispark som finner pannebrasken til Espen Bull-Tornøe. Den solide midtstopperen sender hjemmelaget i ledelsen allerede etter 4 minutt.

Gleden var imidlertid kortvarig. Bjarte Richardsen er både heldig og god når han kommer seg fri ute på venstrekanten. Innlegget er presist og Lars Christian Thorsen header kontant inn utligningen.

Til tross for pangstarten skulle kampen dø litt ut. Ingen av lagene kom til noen store sjanser og begge lags trenere hadde sikkert nok å snakke om da lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Andre omgang ble en litt friskere affære. Begge lag kom til sjanser, men det måtte et straffespark til for å sende Flekkerøy opp i føringen. Bjarte Richardsen finner Raymond Hofsæther i bakrommet etter 65 minutt. Erlend Drivenes taper først duellen, men hindrer deretter Hofsæther med en stygg ettersleng. Dommeren er sikker i sin sak og peker på det oppsparkede krittmerket. Lars Kristian Pedersen er sikker på straffen og sender gjestene i føringen.

Vard sendte alle mann i angrep, men til ingen nytte. Flekkerøy rir av stormen og tar med seg alle poengene hjem.