Overraskende tap for Skjold

Skjold gikk på et overraskende 1-2-tap mot Sandved. Til tross for favorittstempel før kampen og ledelse til pause, ble det ingen poeng i Sandnes til Skjold.

Kampfakta:

Sandved IL – Skjold 2-1 (0-1)
Sandved Stadion
Dommer: Nils Arne Vestvik (Nord)
Tilskuere: 12

0-1 Petter Lønning
1-1 Kenan Merenich 
2-1 Frode Handeland 

1.omgang Skjold var spillemessig best i de første 45 minuttene. Begge lag slo langt og bortelaget var spesielt flinke til å utnytte bakrommet. Petter Lønning i Skjold-angrepet markerte seg positivt og scoret omgangens eneste mål etter drøye halvtimen. I tillegg hadde han en heading i treverket og et skudd like utenfor.

2.omgang Sanved startet andre omgang best, til tross for at de så slitne ut i slutten av første omgang og at dommeren ga spillerne fem minutter kortere pause (!). Likevel var det Skjold og Lønning som produserte de største sjansene og det så lenge ut som at gultrøyene fra nordfylket skulle punktere kampen. Men etter to kjappe mål av Sandved, var kampen snudd med kvarteret igjen å spille. Skjold klarte aldri å slå tilbake og måtte reise ufortjent hjem med null poeng.

Skjold børs:
Snorre Askeland: 6
Petter Sørensen:  6
Martin Vestbø: 6
Espen Helgeland: 7
Jan Einar Frøland: 6
Rune Lindanger: 5
John Hettervik: 6
Adrian Simensen: 6
Øyvind Hompland:6
Petter Lønning: 7
Christian Askeland: 7