news_teaser_7601_news_teaser_6101_nord-logo-95-130

Seier for Nord

Etter tapet mot Hana i cupen var det et offensivt og revansjesugent Nord-lag som gjestet Randaberg Stadion i lagenes første seriekamp mandag kveld.

Gjestene tok kontrollen fra første spark på ballen. Allerede etter 13 minutter skulle de gulgrønne få nettkjenning. Kalle Haman blir spill gjennom, runder keeper og setter inn 0-1. Drøye 7 minutter senere er samme mann på farten igjen og setter inn 2-0. Nord hadde et spillemessig overtak gjennom hele omgangen og gikk til pause med en fortjent ledelse.
Andre omgang startet også godt for gjestene. Kampuret viser 2 minutter når Nord får frispark på hjørnet av 16-meteren. Allan Ochoa stiller seg opp og plasserer ballen frekt nede høyre hjøre for Randaberg-keeper Simen Hjelle. Tre minutter senere er Nord på farten igjen. Kalle Haman header Lars Morten Lie elegangt gjennom og alene med keeper gjør Lie ingen feil og legger på til 4-0.
Randaberg-rekruttene tok etter hvert tak i kampen og Nord slapp seg noe ned. 53 minutter er spilt når hjemmelaget får hjørnespark og Vegard Eltervåg setter inn 1-4. Selv om Randaberg tok over det meste av banespillet var ikke Nord ufarlige på overganger. Flere ganger hadde de mulighet til å øke ledelsen, men lyktes ikke. I stedet var det Randabeg og Daniel Lie som skulle redusere nok en gang etter 79 minutt og skapte en liten spenning i kampen. Men Nord holdt unna og kunne dermed se frem mot en hyggelig ferd hjem over fjorden med tre poeng i sekken.
 
Spillerbørs:
Danilo Henriquez – 6
Ørjan Sørhus – 6
Frank Falkeid – 6
Dennis Tiedke – 7
Espen Grønås – 6

Martin Nesse – 5

Son Ngoc Huynh – 8
Allan Ochoa – 6
Ørjan Andreassen – 6
Kalle Haman – 7
Lars Morten Lie – 7