Uavgjort i Grinde

Skjold skapte de største sjansene og var det førende laget i store deler av kampen, men måtte nøye seg med et poeng i serieåpningen mot Avaldsnes.

Kampen startet som ofte en serieåpning gjør, litt nervøst fra begge lag og mye kjemping da hovedsaklig mellom de to 16`meterne. Utover i omgangen fikk Skjold tilrevet seg et overtak, uten å produsere for mye sjanser, men det kunne fort ha stått 1-0 til hjemmelaget da Alexsander Skree kom seg fri på venstresiden og slo et presist innlegg til Espen Helgeland. Dessverre for Skjold gikk avslutningen i tverrleggeren.
Avaldsnes la seg lavt i banen for og så satse på kontringer, noe som gjorde det vanskelig for Skjold å trenge gjennom. Avaldsnes fikk sin mulighet i omgangen, men klarte ikke å utnytte sjansen.
Dermed gikk lagene til pause med stillingen 0 – 0.

2 omgang åpnet noe friskere enn hva tilfellet var i første omgang, Skjold hadde flere gode muligheter for å gå opp i ledelsen de første 15 minutene. Men udyktighet foran mål og en god Avaldsneskeeper gjorde sitt for at målet uteble.
Da Skjold sitt mål uteble, såg Avaldsneslaget sin mulighet for å få laget høyere opp i banen, og Einar Utvik jr var veldig nære å gi Avaldsnes ledelsen i det 70 min., men en god redning av Skjolds keeper avverget skuddet.

Rune Lothe var tydelig ikke fornøyd med utviklingen av kampen og gjorde tre bytter kvarteret før slutt. Dette gjorde til at Skjold igjen overtok banespillet og begynte å produsere noen sjanser, men dette var dagen ballen ikke ville i mål for Skjold og kampen ebbet ut, og når dommeren blåste av for 90 spilte minutter stod det fortsatt 0 – 0 i målprotokollen.

Rune Lothe var tydelig skuffet etter kampen, og etter spill og sjanser er det forståelig.
Avaldsneskaptein Kent Michael Bøe var tydelig mer fornøyd, og sa etter kampen at han var både glad og fonøyd med å få med seg 1 poeng hjem fra Grinde.

Spillerbørs:
Skjold:
Snorre Askeland – 6
Øyvind Stakland – 5
John Hettervik – 5
Petter Sørensen – 7
Jan Reidar Tjøsvold – 5
Jarle Langeland – 6
Tormod Benonisen – 5
Øyvind Hompland – 6
Espen Helgeland – 5
Alexander Skree – 5
Petter Lønning – 5

Avaldsnes:
Jone Boge Rasmussen – 7
Tor Henrik Haavik – 5
Kristian Kanck – 6
Thomas Buberg – 6
Alexander Pedersen – 5
Christoffer Rydningen – 5
Mats Rasmussen – 5
Kent Michael Bøe – 6
Sjur Magnus Laastad – 5
Eirik Langåker – 5
Einar Utvik jr. – 6