news_teaser_7501_LS-studio

Endelig seriestart i 3.divisjon

Fredag drar årets 3. divisjon i gang sitt seriespill. I år blir det med en tung TV dekning i ryggen.

TV Haugaland vil i samarbeid med lokalsport.no lage en 2, 5 timer lang direkte sending hver fredag mellom 18 og 2030. Her vil det bli innslag fra kampene mens de spiller, samt resultatservice og analyser av den lokale fotballen.
Geir Tangen blir programleder og med seg som eksperter får han blant annet Øyvind Larsen, Thormod Ness, Nils Halvor Berge og Ferdinand Krohn Haaland. Programmet vil bli et slags fotballekstra ”light” sier redaktør i TVH og lokalsport.no, Frode Nygaard. Vi vil fokusere på breddefotballen, men også bruke en del tid på FK Haugesund. Vi vil analysere det FKH gjorde sist kamp og se frem mot den neste, sier han.
Dette er en stor satsing for oss. Vi kommer til å vise scoringer og høydepunkter underveis fra to av kampene i 3. divisjon. Førstkommende fredag er det Skjold – Avaldsnes og Åkra – Buøy vi kommer til å vise bilder fra, sier Nygaard. Det blir også telefonrapport Koperviks treningskamp mot Vard.
Som de siste årene vil det bli lagt ut høydepunkter fra kampene på lokalsport.no i etterkant. Det vil også bli spillerbørs på alle 3. divisjonskampene der lag fra nordfylket spiller.

Sett av fredag fra kl 1800 til 2030 og følg den lokale fotballen på den lokale tv kanalen. Dersom du ikke får inn TV Haugaland, kan du se kanalen LIVE ved å gå inn på nettsiden tvh.no