FKH – rekruttene til finalen

FKH – rekruttene hadde få problemer med å ta seg til finalen i årets Vintercup. Vedavåg ble nummeret for små og FKH vant til slutt 7-1.

FKH – rekruttene tok kommandoen fra start og etter 14 minutt setter Sten Ove Eike inn kampens første mål. Knappe ti minutter senere setter Skudenes – ekspressen inn sitt andre for kvelden.

Vedavåg svarer imidlertid umiddelbart når Kjell Flotve reduserer til 2-1 på hjørnespark. Men reduseringen til tross så ble aldri kampen spennende. Ti minutter før pause er det Djedje Victorien som øker til 3-1, noe som også sto seg til pause.

FKH – rekruttene tok kontroll med en gang etter hvilen og etter 52 minutt får Eirik Ulland Andersen drømmetreff og sender ballen i en herlig bue over Andre Fiskum i Vea – målet. 60 minutter er spilt når neste FKH – scoring kommer. Denne gang er det Jan Inge Haringstad som får nettkjenning og dermed står det 5-1 til FKH som forøvrig kun stilte med unggutter foruten Sten Ove Eike og Djedje Victorien.

Det skulle imidlertid vise seg at de to ble tungen på vektskålen når Sten Ove Eike setter inn sitt tredje for kvelden etter 70 minutt og Djedje Victorien sitt andre ti minutter senere. Dermed vinner FKH – rekruttene komfortabelt 7-1 og møter Skjold i finalen som spilles mandag.

Vedavåg møter da Avaldsnes i bronsefinalen samme dag.