news_teaser_7021_260x130

Kopervik tapte mot Stord

Et tannløst Koperviklag tapte 1-3 i kveldens treningskamp mot Stord.

Kopervik viste seg ikke fra en god side i kveldens kamp mot Stord. Gjestene tok kommandoen fra start og skapte flere sjanser foran Kopervik sitt mål. Etter 17 minutter scoret Ann Uglen for gjestene. Snaut et kvarter senere la Torbjørn Agdestein på til 2-0.

Kopervik skapte lite sjanser og viste at de har mye å jobbe med snaut en måned før seriestart. Nærmest scoring i første omgang kom Ingvar Karlsen da han fikk stå alene foran Torstein Myrhe i Stordmålet. Likevel var det Stord som kunne gå til pause med en tremålsledelse etter at Ole Johannes Stople scoret Stords tredje mål like før pause.

Kopervik var bedre med etter pause uten å skape de helt store muligetene. 10 minutter ut i omgangen reduserte Roy Roaldsøy for vertene. Dermed endte kampen med en fullt fortjent 3-1 seier til Stord.
%film%