news_teaser_6881_news_teaser_521_haugar-dame-stor-overst-550

Haugar rykker opp til 1. divisjon

Larvik måtte trekke laget sitt fra 1. divisjon. Dermed fikk Haugar som rykket ned i fjor, plassen tilbake.

Haugar fikk en uformell forespørsel fra serieforeningen for kvinner fredag om de kunne tenke seg å spille i 1. divisjon. Larvik hadde mangel på spillere og bestemte seg for å trekke laget. Haugra vra dte beste laget av de nedrykkende i fjor, dermed fikk de forespørslen om å beholde plassen.
 
– Det var et enkelt spørsmål å svare ja på, og etter en rask behandling i styret i går(søndag), svarte vi umiddelbart ja da den formelle forespørselen fra Fotballforbundet kom i dag, sier Roald Osmundsen til Haugar.no.
 
I går fikk spillerne den hyggelige beskjeden som gav Haugar årets raskeste opprykk i norsk fotball.