news_teaser_6841_news_teaser_6761_vea-jubel-260x80

Kopervik ble for sterke

Kopervik ble for sterke for Ståle Hetlands mannskap på kunstgresset ved Karmøyhallen.

Kampen åpnet med noen sjanser til begge lag, men det var Kopervik som skulle åpne scoringskontoen først. Idar Mathiassen tar et lynraskt frispark som Vedavåg – keeper Johan Nyland ikke når helt frem til. Protester om at dommeren hadde peikt på fløyta før frisparket til tross, Kopervik – ledelsen var et faktum.

Midtveis i første omgang skulle Kopervik øke ledelsen. Magnar Mathiassen kommer fint opp fra sin back-plass. Han legger et godt innlegg til Bala Garda som strekker frem en uendelig lang tå og forlenger ballen inn i nettet bak en utspilt Johan Nyland. Dermed ledet Kopervik 2-0, noe som også sto seg til pause.

Åpningen av andre omgang minnet mye om første, men denne gang var det Vedavåg som skulle lage en viss spenning i kampen. Håvard Eriksen løper fra hele KIL – forsvaret og setter ballen iskaldt via stolperota og i mål.

Gleden var dessverre kortvarig for Vedavåg. Minutter etter reduseringen sender Ingvar Karlsen Kopervik opp i en 3-1 ledelse. Etter mye klabb og babb i feltet får Karlsen endelig ladd skuddfoten og legger ballen oppi hjørnet. 

Flere mål ble det ikke i løpet av kampen til tross for noen sjanser til begge lag. Vedavåg hang brukbart med spillemessig gjennom hele kampen og forsvarte seg godt, men Kopervik var det beste laget og vant til slutt fortjent.