news_teaser_6781_stig-krohn-haaland-260x130

Trodde han slo

Ferkingstaddommer, Erlend Dalaker, trodde Stig Krohn Haaland slo han i kampen mellom Vea og Vard. Det hele endte med rødt kort for grov munnbruk.

Det var i sluttminuttene av kampen mellom Vea og Vard tirsdag kveld, Dalaker dømte et frispark som Krohn Haaland ikke var enig i.

 -Jeg kalte da dommeren for en idiot og sprang returløpet mitt. I det jeg springer slår hånden min bort i låret til dommeren, da gir han meg et rødt kort for slag, sier Krohn Haaland.

 Etter kampen ville vardspilleren ha en nærmere begrunnelse for hvorfor dommeren mente det var slag. Det resulterte i at dommeren ombestemte seg, og i utvisningsrapporten står det at Krohn Haaland ble utvist for grov munnbruk. Det betyr at han må stå over èn treningskamp.
 
Haaland angrer på at han kalte dommeren idiot. –Det var unødvendig, sier Haaland som fikk sitt første røde kort i karrieren, i følge ham selv.
 
Dommer Erlend Dalaker vil ikke kommentere saken overfor lokalsport.no, han sier bare at han har snakket med Krohn Haaland og at han derfor er ferdig med saken. Han vil ikke si noe om hvorfor han ombestemte seg.

-Jeg er fotballtrener og ønsker å fremstå som et forbilde, ikke en som  kritiserer dommere, derfor beklager jeg at det kokte over for meg, sier Haaland. Dersom noen skulle ha sterke meninger om meg eller min oppførsel ber jeg dem ta kontakt med meg, i stedet for å komme med usaklige kommentarer til denne saken, sier nordtreneren og vardspilleren. Folk kan ringe meg på telefon 944 97 000 dersom de har noe å komme med avslutter Haaland.