news_teaser_6441_untitled

Skjoldtrio skal løfte Vard

Jan Trygve Haraldseid, Roy Miljeteig og Are Søderlund kom alle fra Skjold til Vard før sesongen. I år skal de prege Vard-laget.

Are Søderlund hadde stor suksess i Vard-drakten før han gikk til Skjold. Spissen spilte i Vard i 2007 og 2008. Han spilte 41 seriekamper og scoret 18 mål. Nå er han igjen klar for å skyte mål for rødtrøyene.

– Are skal score en del mål slik han gjorde sist han var her, håper Vard-trener Steinar Lein.

Roy Miljeteig og Jan Trygve Haraldseid er også ankommet Vard-leiren fra Skjold. Roy Miljeteig skal bidra sentralt offansivt imens Haraldseid fremdeles trenger litt drilling i måten Vard ifølge Lein.

– Jeg ser for meg at alle de tre kommer til å få mye spilletid, sier Lein.

Så langt er ikke Vard klar for seriestarten, men i morgen skal laget få en pekepinn på hvor de ligger i spillemessig form når de møter Løv Ham i Vestlandshallen. Skjoldtrioen skal alle få spilletid.

– Jeg ser for meg at jeg kommer til å la alle spillerne få spilletid. Det er såpass tidlig i oppkjøringen og alle er giret på å spille, sier hovedtreneren.

Vard hadde en vellykket sesong i fjor. I år er avdelingen delt ved Hordaland og laget må møte lag sørover og noen østlandslag, en avdeling lokalsport.no vurderer som tøffere en fjorårets. Likevel ser ikke Lein mørkt på årets sesong.

– Det er ikke umulig å gjøre det like bra i år som i fjor. Det avhenger av en god start for så å få flyten.

Kolbjørn Fosen ledet i fjor laget fra sidelinjen ettersom Lein var spillende trener. I år er Fosen borte og dermed ser det ut til at Lein blir plassert på sidelinjen.

– Det ser ikke lyst ut for at jeg skal spille, sier Lein.

Fabiano Kristiansen er også tapt for Vard denne sesongen, og Vard håper å få inn en rutinert erstatning.

– Vi prøver å skaffe en spiller som er kontraktsløs som har spilt i Adeccoligaen, det avhenger av at vi finner en jobb til han. Får vi til det skal vi få han over på prøvespill, sier Lein.

Vegard Sætre, Paul Arthur Aanensen, Jarle Wee og Oddbjørn Skartun er utilgjengelige til morgendagens kamp.

Lokalsport.no viser høydepunkter fra oppgjøret.