news_teaser_6361_news_teaser_4641_news_teaser_1482_haugar-damelag-illu

Haugar ypper seg

4. divisjonslaget Haugar har virkelig yppet seg i årets vintercup med flere seire mot antatt bedre lag. I går ble Åkra slått hele 7-2 (4-0). Vi skal ligge i toppen i år, sier Espen Skistad.

Kampen som ble spilt på Åkra i går var preget av en glatt bane. -Vi var likevel det beste laget og vant fortjent, sier haugartrener Espen Skistad. Han er godt fornøyd med innsatsen i vintercupen så langt. Vi har slått FKH 2, Åkra og Torvastad og tapte ufortjent mot Vea, sier Skistad. Han er mest fornøyd med at laget fremstår godt organisert og er flinke til å la ballen gå.

VI har trent godt inne i haugarhallen og lagt et godt grunnlag, sier Skistad som trener laget sammen med Terje Osmundsen.

Jeg kjenner ikke lagene i 4.divisjon veldig godt, men vi satser på å ligge i toppen, sier han. Haugars målscorere i går var: Emir Hopovac 2, Dino Brakic, Ajdin Brakic, Håkon Osmundsen, Pål Støle og Øyvind Thorkildsen.

Åkra sine mål ble satt inn av Morten Aarvik og Geir Tharaldsen.