news_teaser_6323_news_teaser_2402_heggrenes-95x130

Talenter med FKH-drøm

Tre lokale fotballtalenter hospiterer fast på treningen til FKH rekruttene. Alle er unggutter med potensiale til å bli toppspillere.

Tor Martin Hegrenes har ansvaret for rekruttlaget til FK Haugesund, han sier at de tre som har vært med laget hele vinter er Tom Undheim fra Djerv 1919, Markus Skår fra Åkra og Fredrik Deilkås fra Sand.

– Alle disse er talenter som har potensiale til å bli aktuelle for FK Haugesund, sier Hegrenes. Felles for dem er også at de er unge og har fremtiden foran seg, sier han.

De tre hospiterer med FKH-rekruttene som har en stall som teller 15 faste spillere. Også dette er relativt unge spillere som er talentfulle. 

– De som gjør det bra på rekruttlaget får muligheten til å prøve seg blant de store gutta. Kristoffer Haraldseid er en av dem, sier Hegrenes. Han er egentlig i rekruttstallen, men har fått innhopp i de tre siste A-kampene.

Opp og ned

At de er unge gjør imidlertid at resultatene svinger. -Vi har spilt to kamper i vintercupen så langt. Den ene kampen var vi veldig gode og slo Åkra 4-1, mens vi i den andre kampen var dårlige og tapte 3-1 mot Haugar, sier rekruttreneren.

-Vi har likevel et lag som holder 3. divisjonsnivå selv uten a-lagsspillere, sier Hegrenes.

Neste test ut er Vedavåg om vel en uke.