news_teaser_6242_fkh-34-260x130

Martin Christensen signerte for FKH

Dansken signerte en 3-årskontrakt med FKH.

Den 22 år gamle danske midtbanespilleren Martin Christensen skrev søndag under på en 3-års avtale.

– Martin en offensiv spennende spiller som fort kan bli en publikumshit på Haugesund Stadion,  sier FKHs sportssjef Asbjørn Helgeland til fkh.no.

Christensen debuterte i Superligaen som 17-åring og har vært i klubbene Herfølge BK (Danmark, 55 kamper 04-07), Charlton (England, 0 kamper 07-09), Heracles (Nederland, 11 kamper 08 lån), Lyngby (Danmark 09 lån) og Rimini (Italia). Han har 28 u-landslagskamper for fedrelandet.

– Martin Christensen scoret et fantastisk mål mot Åtvidaberg i Tyrkia og var FKH’s beste spiller i den kampen. Første gang publikum i Haugesund kan oppleve Martin er førstkommende lørdag i treningskampen mot Bryne, skriver fkh.no.